About Us

Facultatea Business și Turism își propune să răspundă mai bine nevoilor mediului de afaceri, printr-o pregătire bună a studenților, viitori specialiști în comerț, turism, servicii, merceologie și managementul calității. Astfel, parteneriatul cu mediul de afaceri este esențial.

Facultatea de Business și Turism își consolideaza poziția în raport cu mediul economico-social si este un participant activ în comunitate. Participarea unora dintre profesori la dezbateri publice, în mass media, implicarea în diverse organizații, administrații publice, asociații profesionale etc. sunt un câștig enorm pentru imaginea facultății, dar și pentru calitatea procesului didactic.

Suntem una dintre facultățile în care rata de angajabilitate după absolvire (dar și în timpul studiilor) este foarte mare si considerăm ca parteneriatul cu mediul de afaceri este o premisă a creșterii performanței. Relația strânsă cu partenerii din mediul privat determină  adaptarea planurilor de învățământ la nevoile pieței și motivarea studenților pentru performanță, dar și pentru un loc de muncă.

În dezvoltarea acestei platforme online am pornit de la necesitățile exprimate de către studenți dar si de către mediul de afaceri.

Am și eu nevoie de un recepționer/agent comercial/ …../. Nu cunoști vreun student inteligent care ar fi interesat de un asemenea post?

Reprezentant al mediului de afaceri

Domn’ profesor, peste vară aș vrea să lucrez/ să efectuez stagiul de practică/ …./. Aveți idee unde aș putea face acest lucru?

Student

În acest context a fost dezvoltată platforma jobsbt.ase.ro; un loc de întâlnire între studenți și mediul de afaceri pentru efectuarea primilor pași într-o viitoare carieră de succes.

Încurajăm participarea activă la identificarea oportunităților de angajare pentru posturi entry-level și implicarea în inițierea cât mai multor activități de voluntariat.

Susținem implicarea mediului de afaceri în viața comunității academice prin contactul direct cu studenții.

Asigurăm un canal complementar de recrutare – selecție pentru posturi entry – level sau activități de practică, de internship (conf Legii 176/2018 – de facut link catre ea : https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/202767 ) sau pentru diverse activități punctuale de voluntariat iar pentru studenți, o alternativă verificată de începere a unei viitoare cariere în domeniul de studii al facultății – administrarea afacerilor.

Mediem activ relația student – mediul de afaceri și completăm oferta educațională a Facultății de Business și Turism.

Amplificăm parteneriatul cu mediul de afaceri și întărim relația student – facultate.

Echipa BT

 

 

 

0

Years in Education

0 K

Over graduates

0 %

Success Rate

cariera

-
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Cart

Cart